Menu
košík
0
    Nákupní košík je prázdný.

Krkonošské speciality

24. 10. 2019, 17:54

Krkonošské speciality od EXPRES MENU sbalené na cesty

Sbalte si s sebou do kufru na cesty kousek Krkonoš a ochutnejte tradiční krkonošské recepty všude, kam vás kroky zavedou. Limitovaná edice jídel od EXPRES MENU je připravená ve spolupráci s krkonošským šéfkuchařem Jiřím Švestkou ml. V kufříku najdete kompletní menu: liškovou kulajdu, kančí pečeni upravenou metodou sous vide s chlupatými knedlíky a zelím nebo pečený koláč podle receptů našich babiček zvaný Krkonošský macek. Kufřík navíc poslouží i jinak – hned poté, co se posilníte EXPRES MENU, si můžete na zadní straně zahrát krkonošské „Člověče, nezlob se“ a třeba se potkat s ostatními figurkami na Luční boudě, vystoupat na pomyslnou Sněžku nebo se poradit s Krakonošem, kudy se vydat dál.

Více infromací ZDE.

Kulajda

Vydatná smetanová sladkokyselá polévka s koprem, vejci, bramborem a liškami připravená dle tradičního krkonošského receptu z lokálních surovin.
Hmotnost: 600 g

Kančí pečeně

24 hodin marinovaná kančí plec s divokým kořením, cibulí a špekem. Tepelně upravená metodou sous vide.
Hmotnost: 500 g
 

Chlupaté knedlíky se zelím

Tradiční chlupaté bramborové knedlíky, připravované ze syrových strouhaných brambor s kysaným zelím dochuceným trochou kmínu na cibulce a špeku.
Hmotnost: 500 g

Krkonošský macek

Pečený koláč připravený podle receptů našich babiček z uvařených brambor, jablek, tvarohu, brusinek a medu.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.

Souhlasím
Nastavení
Nesouhlasím