Menu
košík
0
    Nákupní košík je prázdný.

Kde ho skladovat?

Nejprve je nutné uvést, že naše jídla nemusíte skladovat v ledničce ani v mrazáku! Jednoduše si odložte výrobky na místě, kde bude sucho a stabilní teplota, která nepřesáhne +30 °C. Zároveň je potřeba, aby na výrobky nesvítilo slunce. Pokud splníte všechny tyto podmínky, tak vám zaručujeme, že se vám jídlo před dobou spotřeby nezkazí. Celkovou trvanlivost můžete tudíž ovlivnit jeho správným skladováním.

Jídlo bylo vystaveno větší teplotě. Nezkazí se?

Jídlo, které je zabaleno v hermeticky uzavřeném sáčku, má velkou výhodu – pokud se vám zkazí, velmi brzo to zjistíte, protože se sáček viditelně nafoukne. Jestliže necháte jídlo celý den na místě, kde jsou vyšší teploty, než které jsme doporučili, tak se vám jídlo do večera nezkazí. Pouze se zkrátí doba spotřeby. Za této situace doporučujeme jídlo v dohledné době otevřít a sníst.

Odkud pochází naše suroviny

Prakticky všechny suroviny, které k výrobě našich jídel potřebujeme, pochází od českých producentů, nejlépe regionálních. Několik let jsme hledali spolehlivé dodavatele, kteří by splňovali naše přísná kritéria na vstupní surovinu. Jednou z nejodvážnějších firem byla Městská jatka Vrchlabí, která pro nás začala například vyrábět speciální bezlepkovou klobásu, kterou není možné jinde koupit. I další dodavatelé si zvykli, že jsme nároční při převzetí jejich produktů. Jenom díky neustálé pečlivost a hlídání kvality surovin jsme schopni garantovat kvalitu vlastních produktů. Seznam našich dodavatelů jsme zveřejnili na webové stránce.

X

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.

Souhlasím
Nastavení
Nesouhlasím