Když se s českým Ghíčkem začínalo, moc lidí ho neznalo. Pár z vás si vzpomnělo, že jej kdysi dělala babička... Naše babičky totiž neměly lednice a mrazáky. A v sezoně bylo hodně tučné mléko a stloukalo se máslo. A aby vydrželo celou zimu, přepustilo se. Pěkně do kamenného hrnce a šup s ním do sklepa.
Bylo jednoduše nutné dostat tuto úžasnou věc, která se nekazí a nemusí být v té lednici, potřebovali dostat k lidem dnešním.
Poprvé se české gjí objevilo na Výstaviště Holešovice na festivalu Evolution.
Ghíčko mělo obrovský úspěch. Možná dost pomohlo i nadšení týmu.
Věděli, že jídlo musí mít lidé možnost ochutnat. No a ne každý měl chuť jíst tuk…
Tak přes noc u kamarádky v kuchyni vznikla Ghítela®.
Tak prosté to bylo. Ghí se smíchalo s lískovými oříšky, medem a kakaem a bylo to. Pár malých skleniček bylo během chvilky pryč a všichni si to chtěli koupit! My pořád opakovali: nééé, to si z našeho ghí můžete doma umíchat. Ale bylo jasné, že to bude trhák.
Mezi tím vznikla velká móda ořechových másel a naší Ghítele® vyrostla konkurence. Ovšem krémová Ghítela® je jen jedna, právě díky Ghíčku.
Doporučujeme rozhodně vyzkoušet.
Ghítela arašídová
Zdravější alternativa oblíbené pomazánky. Složení: arašídové máslo, ghí, kakao, med, vanilka vše v BIO kvalitě.
Mandle s kávou
Základ tvoří mandle, přidali jsme drcená, čerstvě pražená kávová zrna. Potom opět med, ghíčko pro krémovou konzistenci a vanilku pro vůni. Tato Ghítela je jediná KŘUPAVÁ.
Lískooříšková
I tato Ghítela® bude nejlepší jen tak na přiloženou lžičku. Ovšem zkuste do ní namočit ovoce! Nebo namazat na palačinky, vafle, sušenky, toust! A nebo rozpustit na kaši, do smoothies...fantazii se meze nekladou!
Kešu s kokosem
Nově jsme připravili novinku KOKEŠ, neboli kokos a kešu. Opět jsou základem jemě mleté ořechy, slazená medem, voní přírodní vanilkou, krémovou konzistenci dělá ghíčko. ic navíc.
Komentáře
Diskuze je prázdná.